livet-er-en-sart-ting

At forsøge sig på selvmord ser jeg ikke er fattigt at dele ud af, eller noget man skal skamme sig med, eller at det skal have konsekvenser.
Når man er i en situation hvor man ikke har det godt, tænker man ikke over tingene jeg har selv været der. I starten af året.

Eftersom psykiatrien ikke vil hjælpe må jeg klare mig selv, og lade være med at være psykiatri bruger og håbe på det bedste.

At forsøge at tage ens liv formoder jeg ikke er sjovt, det synes jeg ihvertfald ikke det er. At søge om hjælp er en ande side af sagen.
Det er jo ikke ligefrem noget man har lyst til at reklamere med forstiller mig, uanset hvordan ting sker hos forskellige der har prøvet det.

Vi skal bare minde os selv om at når vi høre om nogle der vil begå selvmord eller har prøvet, er det ikke for at opfordre andre til det.
Men det er fordi der er nogle der rent faktisk søger hjælp, eller mener jeg ikke man ville gøre tingene så offentlig at gøre.

Vi er mennesket selv der bestemmer hvordan man skal leve, det mener jeg ingen skal dikatere. Naturligvis taget for forbehold.

Når man er sur på alt og alle og enhver som jeg var engang, så tænker man ikke over tingene. Alles sager er forskellige.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.