Du skal sige undskyld til Godhavndrengene og rigtigt mange andre mennesker, som Staten i dit partis tid i Danmark, har været skyld i
er mishandlet som har ødelagte børn og voksne der lider af det den dag i dag. Jeg ved at din undskyldning aldrig ville være oprigtig.

Hvorfor den ikke vil være det, er ud fra mine observationer og oplevelser indefra, med dine og som tidligere medlem af partiet.

Jeg har tit gjort opmærksom på mine sager. Osse med min sag om min plejefamilie, som behandlede mig urimeligt, og ødelagde mit liv.
Det er årsagen til at jeg ikke har eksamen, som jeg os føler det, og formentlig os pga deres manglende omsorgsevne,
at jeg har min pension i dag og intet job.

Viceborgmesteren Lolan, overfusede mig, og hun kom op i sit røde felt. Hun nævnte blandt andet, at jeg har fået mere opmærksomhed.
Hvordan det når alle svigtet mig?. Jeg fik mindre opmærksomhed end de fleste. Hvad hjælper en undskyldning på nogen overhovedet,
når ens liv er ødelagt i dag?

I henhold til mit eget er det ud fra kommunens handlinger, at jeg ingen kontakt har med mine søskende i dag, som de brutalt adskilte mig fra ? Hvorfor? .

Derfor er det min terminologi og overbevisning, at din undskyldning Mette Frederiksen, at den undskyldning til Godhavndrengene. aldrig ville være oprigtigt fra dig .

Der har tidligere været meget medieomtale, i forhold til din hidsighed du udviser overalt .Den har jeg set i Lolan, forleden dag.
Jeg har beviser, som måske er bedst at offentliggøre for at advare andre

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.