venstrefløjen

Nu skal I høre da jeg started med at gå ind I politik I 2015.

Der meldte jeg mig ind I socialdemokratiet, der var der ikke plads til mig, jeg opsagde mit medlemsskab men fortryd & forsøgte at gensøge på ny,
der fik jeg afslag & fik at vide jeg skulle være rask før jeg kunne blive medlem igen.

Det er svært for mig nogle sinde, at blive ordenligt rask da det er medfødt. De vidste det dog ikke dengang, men de andre ting er fjernede,
som gjorde dengang jeg blev afvist, jeg var jo hjemløs på daværende tidspunkt.

Jeg var medlem af Enhedslisten efter det, hvor jeg var på årsmøde tilbage I 17. jeg vidste lidt om politik den gang, men blev klogere på venstrefløjen.
De fortalte mig på et møde uden jeg vidste til det, at jeg fik det demokratisk valg, At jeg kunne få lov til at blive eller gå.

Da jeg ikke kunne gå og følte det som et bagholds angreb valgte jeg at gå, dem der sad ved bordet vidste ikke til det, det var kun ordstyren der vidste til.

Socialdemokratiet & Enhedslisten er top hyklere når det kommer til sociale udsatte, for kan der ikke være plads til at man taler om sit,
når det gælder sin hjemløs & den kommunale dagsorden, hvordan en kommune behandler en, ja hvordan skal de så kunne lede et land?.

Jeg delte flittigt omkring min sag som hjemløs, da jeg var medlem af begge partier, der var tydeligvis ikke plads til det.

Jeg advare derfor Danskerne om at passe på med hvem i stemmer på .

Jeg synes dette er vigtigt budskab.

Jeg har personligt nyt godt af mit medlemsskab i Venstre, det er af samme årsag jeg gerne vil opfordre Danskerne til at stemme på Venstre den 5 Juni.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.